Medarbejdernes erfaringer

Jens Poulsen – 27 år
Byggeleder / kvalitetsleder

Efter dimension på Bygningskonstruktøruddannelsen i 2022 valgte Jens Poulsen at søge job i Nord- Vest Grønland ved KJ Greenland A/S. Det gjorde Jens for at styrke sine kompetencer indenfor byggeledelse. Jens` rolle blev at tage del i opførelsen af en ny international lufthavn i det nordlige Grønland som assisterende byggeleder og kvalitetsleder. Projektet med den nye Lufthavnen består af en Terminalbygning, Servicebygning, AFIS tårn, Hangar og en Nødgeneratorbygning i alt op mod 10.000 kvm bygninger med meget forskellige funktioner og byggetekniske krav.

-Som ny i KJ Greenland A/S, startede jeg med at varetage kvalitetssikringen samtidigt med, at jeg kunne falde godt til i de nye omgivelser. Efter ganske kort tid mærkede jeg kernen i KJ Greenland A/S. Jeg blev tildelt ansvar og der blev udvist en høj grad af tillid til mine kompetencer.

Jens fik tildelt ansvar for planlægning, udførelse og dermed byggelederrollen på Flyveledertårnet, Nødgeneratorbygningen samt tagentreprisen på Terminalbygningen.

-Det var virkelig motiverende. Hos KJ Greenland har jeg som nyuddannet bygningskonstruktør fået et stort ansvar og der blev fra starten vist stor tiltro og opbakning fra den øvrige ledelse. under min tid i KJ Greenland har jeg altid været omgivet af dygtige og kompetente folk, som er villige til at vidensdele og bakke op om mig. Det har især været i forbindelse med at tilegne mig viden og rutine inden for byggeledelse og til at bygge i det arktiske klima.

Som tiden er gået, har Jens i takt med hans positive udvikling, fået tildelt mere og mere ansvar på lufthavnsbyggeriet, og han har fået mulighed for at tage del i projektkoordinering med underentreprenører.

-Selvom der arbejdes mange timer, så er dagene aldrig ens, og hverdagen er skiftende og varierende. Det er spændende og udfordrende at bygge i arktisk klima. Her spiller naturen og vejrforholdene en ekstra stor rolle, og man skal derfor, som leder i KJ være ekstra på forkant med proces- og logistikplanlægning.

-Igennem min  ansættelse er jeg blevet god til at se fremad og løse udfordringerne med de værktøjer, der er til rådighed på byggepladsen og udover den meget stejle, men kvalitative faglige udvikling jeg har været igennem, har min tid på Grønland også budt på store natur- og menneskelige oplevelser.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedr. job og karrierer i KJ Greenland A/S, så er du mere end velkommen til at kontakte. 

Søren Pedersen.

HR- Coordinator 
Mobil: +45 5150 7863
Mail: hr@kj.gl

Følg os på Youtube


AASIAAT

Box 300, 3950 Aasiaat
Tel. (+299) 89 27 67

Jens Jensen
(+299) 89 27 67
(+299) 58 27 87
jens@kj.gl

ILULISSAT

Box 402, 3952 Ilulissat
Tel. (+299) 94 26 63

Karl Jensen
(+299) 94 26 63
(+299) 58 33 80
karl@kj.gl

Webbureau ITTP