Søg job i KJ Greenland


Har du mod på et arbejdsophold i Grønland og prøve kræfter med Arktisk byggeri? send os en uopfordret ansøgning vi søger ALTID kvalificeret arbejdskraft inden for alle vores segmenter.

Bliv håndværker i KJ

Vi har både store og små byggepladser i nordvest Grønland hvor der kontinuerligt er brug for kvalificerede fagfolk. Som Håndværker i KJ skal kan du bidrage til virksomheden om du har ambitioner til at løser store eller små udfordringer. Vi søger løbende fagfolk til byerne Aasiaat og Ilulissat samt til diverse bygdeopgaver i oplandet. Er du til byer eller bygder – projekter eller serviceopgaver – så er der muligheder for dig i KJ Greenland A/S.

Vi ansætter løbende både erfarne og nyuddannede håndværkere inden for:

  • Minør og maskinfører, samt arbejdsfolk
  • Auto- og maskinmekanikere
  • Struktur og betonarbejder samt betonelementproduktion og -montage.
  • murer, tømrer og malere.

Ansættelsesproceduren starter ved vores HR partner Jobbest og du søger stillingerne via nedenstående links.

Byggeledelse og entreprisestyring.

KJ Greenland har en kompetent stab af blandt andet, bygningskonstruktører, Arktiskeingeniører og håndværkere som planlægger, styrer og eksekverer vores entrepriser. hovedparten af vores opgaver er i byerne Aasiaat og Ilulissat og i KJ påtager vi os opgaver i fag-, hoved- og totalentreprise.

”Herunder finder du aktuelt ledige stillinger i vores byggeledelse.

Hvis ikke der er en stilling som passer til din faglige profil, opfordre vi til at du søger uopfordret via mail til hr@kj.gl

Vi tager også telefonen eller åbner døren under dit besøg hvis du fortrækker det.”

Praktik og læreplads

Styrk din byggetekniske karriere ved at gøre erfaringer med Arktisk byggeri!

I KJ Greenland A/S søger vi altid praktikanter inden for de byggetekniske fag!  Som bygningskonstruktør- eller ingeniørstuderende får du i KJ Greenland en god start på din karriere inden for byggeledelse. Vi har vi både store og små opgaver i forskellig kompleksitet, og du får mulighed for at arbejde med den i daglige ledelse på byggepladsen såvel som den overordnede styring af tidsplan og økonomi på kontoret. Du bliver fra starten en vigtig del af vores ledelsesteam, og du får naturligvis løbende sparring fra dine kolleger.

Så har du mod på at drage erfaringer med professionel byggeledelse og samtidigt opleve Grønland?

Send os en ansøgning, CV samt port folio/projektmateriale fra din uddannelse til Søren Pedersen på hr@kj.gl

Søger du læreplads som håndværker og vil du være med til at bygge fremtidens Grønland?
KJ Greenland A/S en attraktiv virksomhed for dig, der vil starte din karriere i byggebranchen og drage erfaring med arktisk byggeri. Vi har lærlinge inden for fagene jord-, beton, murer, maler, tømrer og snedker og som lærling i KJ har du mulighed for at være med på både store og små byggeprojekter. Vi optager lærlinge løbende, og du starter straks efter afslutningen af dit andet grundforløb.

Vi sætter pris på, at vores lærlinge møder til tiden, eller lærer det, er selvstændige og motiverede, og gennem dit forløb får du sparring af vores lærlinge koordinator samt fagcheferne inden for de enkelte fag.

Foruden dine faglige kompetencer får du gennem vores lærlingedage mulighed for at styrke dine kompetencer inden for eksempelvis planlægning af arbejdet, opmåling og styring af egen tid.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedr. job og karrierer i KJ Greenland A/S, så er du mere end velkommen til at kontakte. 

Søren Pedersen.

HR- Coordinator
Mobil: +45 5150 7863
Mail: hr@kj.gl

Se tidligere projekter og referencer


Følg os på Youtube


AASIAAT

Box 300, 3950 Aasiaat
Tel. (+299) 89 27 67

Jens Jensen
(+299) 89 27 67
(+299) 58 27 87
jens@kj.gl

ILULISSAT

Box 402, 3952 Ilulissat
Tel. (+299) 94 26 63

Karl Jensen
(+299) 94 26 63
(+299) 58 33 80
karl@kj.gl

Webbureau ITTP